En begynnelse

Ettersom man i disse tider ikke er særlig mye verd i den virtuelle verden uten en hederlig blogg å vise til, kryper jeg nå til korset og lager min egen tankeblogg. Ja, for jeg har forstått at man kan ikke ha en hvilken som helst blogg. Det  må være en original, personlig, dyp og gjerne litt morsom blogg. Jeg sier ikke at dette blir lett, men jeg skal gjøre mitt aller beste for at dette skal bli et ok sted å stikke innom.

Mange bruker bloggene sine til å uttrykke sine helt personlige politiske meninger. Det skal ikke jeg. Jeg la politikken på hylla for flere år siden. Det er ikke det at det ikke interesserer meg, det er bare det at det er grenser for mange ganger man gidder å dundre hodet inn i en massiv murvegg. Det har kanskje litt med IQ å gjøre også. Hvor lenge man gidder holde på. Ikke vet jeg.

IQ er forøvrig et ganske artig fenomen. Hvem har ikke vært innom Mensa sine internettsider for å ta testen som forteller deg om du i det hele tatt er noe å avle på? Ja, det er ikke det at dumme folk ikke kan avles på, men det ville jo vært fint om hele verden bestod av superlure pk-ere som sørget for fred, frihet og likhet? Det er jo de dumme som overforbruker, spiser junkfood, forurenser, røyker, kriger, mobber og alt annet som vi alle er enig om at er dumt?

Men hvem er disse dumme menneskene egentlig? Jeg bare spør. Jeg kjenner jo f.eks mange som røyker, men mange av dem er ganske smarte. Et par av dem er det jeg ville betegne som lynende intelligente til og med. Hvordan henger det sammen?

Ja, nå er det skjedd som jeg visste at kom til å skje. Jeg har skrevet meg selv langt ut på viddene og stiller spørsmål jeg ikke kan svare på.

Men det er en begynnelse.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s